Taximetriștii sătmăreni, în vizorul polițiștilor. Zeci de amenzi aplicate

Poliţiştii rutieri sătmăreni au acționat pentru verificarea legalității activității de taximetrie pe raza municipiului Satu Mare. Ieri, 20 decembrie a.c., la nivel național, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliția rutieră a acţionat pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi.

girofar
Activitatea a vizat depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, a celor care acostează persoane pentru a le oferi ilegal astfel de servicii, precum şi a celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau standardul de calitate al serviciilor oferite.
Cu acest prilej, pentru neregulile constatate, acestei categorii de transportatori i-au fost aplicate 37 sancțiuni contravenționale, s-a retras un certificat de înmatriculare pentru I.T.P.expirat și a fost reținut un permis de conducere pentru efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară.
Acțiunile desfășurate de Poliția Română pentru siguranța transportului public de persoane va continua şi în perioada următoare.


Lasă un răspuns