Marți, 20 decembrie 2016, de la ora 18, la Teatrul Municipal din Carei, a avut loc ultimul spectacol din cadrul festivalului Magia Crăciunului. Concertul solistei Kovacs Kati din Ungaria s-a desfășurat în fața unei săli pline și a unui public deosebit, venit nu doar să o vadă și să o asculte pe celebra artistă, ci și să cânte alături de ea, informează Direcția de Cultură Carei.

Concertul a fost deschis de două speranțe ale muzicii careiene, Nagy Anita și Nemethi Tamara, pregătite de prof. Szucs Jozsef, după care a urcat pe scenă artista în vârstă de 72 de ani, alături de pianistul și compozitorul Konz Tibor.
O seară de neuitat, presărată cu cele mai mari șlagăre ale solistei solisitei din Budapesta, cu povești despre viața artistei și cu cântece celebre de Crăciun, interpretate într-o manieră deosebit de originală și plăcută. Artista a cântat peste 90 de minute, fiind rechemată în scenă de trei ori de către publicul careian. O voce inegalabilă, pe care nici trecerea timpului nu a putut să o schimbe, ci din contră, a reușit să o păstreze la fel de frumoasă.