În data de 18.12.2016,la ora 23.40, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în dreptul imobilului cu nr. 26 din localitatea Gherţa Mică a avut loc un eveniment rutier, soldat cu distrugerea unui stâlp, informează IPJ Satu Mare.

girofar
În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au identificat atât autoturismul care a fost implicat în eveniment cât și conducătorul auto aflat la volan. Este vorba despre un bărbat, de 34 de ani, din localitate, care a condus un autoturism proprietate privată, pe care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, pe care l-a rupt.
Extinzând verificările polițiștii au stabilit că cel de la volan nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule iar autorizația de valabilitate a numerelor provizorii era expirată.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.