În data de 13 decembrie 2016, la ora 16:15, polițiștii Sectiei Rurale Beltiug, în timp ce efectuau supravegherea circulației rutiere pe DN19A, au oprit pentru control în localitatea Rătești un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 27 de ani din localitatea Stâna, informează IPJ Satu Mare.

etilotes1

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel de la volan avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, motiv pentru care pe numele acestuia au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.
Și polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat ieri în trafic un conducător auto care a încălcat normele rutiere. Astfel, un bărbat de 56 de ani, din Satu Mare, s-a urcat la volanul unui autoturism deși consumase băuturi alcoolice.
A fost depistat de către polițiști pe b-dul Transilvania din municipiu, având o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal.