Deși a început ca o mică competiție internă (la prima ediție) având ca scop promovarea spiritului competițional în rândul începătorilor din cadrul clubului, anul acesta, în data de 17 decembrie, începând cu ora 9.00, are loc cea de a IV-a ediție a Cupei Polipol la karate.

karate-polipol

Concursul se va desfășura sub egida Federației de Karate WUKF, fiind organizată de clubul sportiv Karate Zanshin Satu Mare cu sprijinul sponsorului Polipol Mobila Foieni care au pregătit și anul acesta multe surprize participanților.
Federația Română de Karate WUKF va asigura brigada  de arbitri și logistica  necesară  pentru  buna  desfășurare a competiției (sistemul electronic de notare și sistemul online de înscrieri).
Regulamentul de desfășurare a competiției va fi cel WUKF aplicabil atât la probele de kumite, cât și la probele de kihon (Karate Shotokan). Arbitrajul va fi asigurat de brigada formată din 10 arbitrii licentiați de Federația Română de Karate WUKF.
Evenimentul din acest an va avea cel puțin același nivel de participare precum ediția precedentă, până la această oră fiind confirmați  180 de sportivi  de la 17 cluburi din următoarele  județe (8): Satu Mare, Maramureș, Bihor, Mureș, Cluj, Alba, Bistrița Năsăud și  Arad.
Competiția este destinată sportivilor cu vârste între 6 – 14 ani pentru a se întrece în ultima competiție a anului, înainte de o mini-vacanță bine meritată.
Secția de karate din Foieni a clubului sătmărean a fost înființată în urma cu 4 ani, avându-l ca antrenor pe Florin Mihali (multiplu campion național și vice-campion european). Sub îndrumarea acestuia, sportivii din Foieni au obținut rezultate deosebite precum:
Campionatul European – 2014, Verona – Italia
Christopher Metzner – proba: Kumite băieți 11-12 ani – medalie de argint;
Campionatul European – 2015, Herstal – Belgia
Alexa Müller – proba: Kumite fete, 11-12 ani, – 150 cm – medalie de bronz;
Alec Müller – proba: Kumite Minicadeți, 13-14 ani, – 165 cm – medalie de bronz;
Campionatul Mondial – 2016, Dublin – Irlanda
Alexa Müller – proba: Kumite echipe fete 11-12 ani, – medalie de bronz;
Campionatul European – 2016, Montichiari – Italia
Murvai Patrik: – kumite echipe ippon – medalie de aur
– kumite echipe ippon rotativ – medalie de aur
Herman Zsolt: – kumite echipe – 11 ani – medalie de aur
La ediția de anul acesta, secția din Foieni va fi de reprezentată de 10 sportivi care se încadrează în categoriile de vârstă.
Sunt așteptați toți susținătorii și iubitorii de arte marțiale și a mișcării sportive, sâmbătă, 17 Decembrie 2016, între orele 09.30 – 18.30, în sala de sport a Școlii Gimnaziale din Foieni, intrarea fiind liberă.