Luni, 12 decembrie, la Teatrul Municipal Carei a avut loc Gala de Operetă susținută de artiștii Operei Maghiare din Cluj Napoca, reuniți sub numele de Operett Group Projekt. Programul a inclus canțonete și chansonuri în limba maghiară, precum și fragmente din opere celebre, informează Direcția de Cultură Carei.


Artiștii au fost primiți cu deosebită căldură de publicul care a umplut sala teatrului careian, iar programul prezentat a fost unul de înaltă ținută artistică. La final, după două biss-uri, dirijorul Operei Maghiare din Cluj Napoca, Kulcsár Szabolcs, a mulțumit publicului pentru aplauzele îndelungi și a promis careienilor că întregul grup va reveni în scurt timp la Carei și cu alte spectacole.
În program au mai evoluat soliștii și instrumentiștii: Ferenczi Endre, Balázs Borbála, Hary Judit, Pataki Enikő, Ádám János, Madarász Lóránt, Fülöp Márton.
Festivalul Magia Crăciunului va continua la Carei, azi, 13 decembrie, de la ora 18.00, la Castelul Karolyi, cu recitalul de arii din opere și cântece de Crăciun, susținut de Alice Bacalu – soprană, Alexandru Suciu – bariton, Cornelia Cuteanu – pian, din cadrul Academiei de muzică Gh. Dima din Cluja Napoca. Intrare este liberă!