Filmul de scurt metraj Flash, realizat de tânărul regizor careian Marius Georgescu, a fost selectat la Festivalul Internațional de Film Studențesc CINEMAIUBIT, care se desfăşoară în Bucureşti, în perioada 7-11 decembrie 2016. În film joacă şi actorul careian Adrian Ştefănuţi.

festival

Proiecţia scurt metrajului realizat de Marius Georgescu va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2016, începând cu ora 15.00, la Cinema Elvire Popesco din capitală. Portalul Opinie de Carei îi urează mult succes tânărului regizor.
Flash a fost filmat în Castelul Karolyi și îi are în rolurile principale pe Sebastian Paul Popa (George), un elev pasionat de fotografie, care vizitează împreună cu colegii săi castelul Wunsiedel, loc în care urmează să treacă prin niște experiențe miraculoase și pe actorul careian Adrian Ștefănuți (ghidul Alexandru Luca).
Materialul a fost prezentat în premieră în această vară la Mini FilmFEST.
Marius Georgescu este absolvent al Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. Trailerul filmului poate fi vizionat pe pagina de Facebook Flash – 2016 Short.