În cursul serii de ieri, 5 decembrie 2016, în jurul orei 21.57, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Someș Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19 F, în localitatea Odoreu, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

acci3
La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D.
Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, acesta a ricoşat în şanţ, iar o persoană a rămas încarcerată în habitaclul autoturismului.
În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.
După ce a fost extras din maşină, bărbatului în vârstă de 42 de ani, i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind ulterior transportat de urgenţă la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.