La data de 26.11.2016, ora 09.30, polițiștii Secției Rurale Carei au fost sesizați de către un vârstnic de 76 de ani din Căpleni, despre faptul că fiul său, de 49 de ani, a pătruns seara trecută în curtea casei părintești și a provoacat scandal, informează IPJ Satu Mare.

arestat
La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști ai secției rurale și specialist criminalist, care au stabilit că, în seara zilei de 25.11.2016, în jurul orei 22.30, fiul bătânului a provocat scandal la casa părinților și a spart ușile de la bucătărie și de la o cameră.
Constatându-se că bărbatul a încălcat ordinul de protecție emis împotriva lui de către Judecătoria Carei, împotriva acestuia a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Satu Mare.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești, urmând ca cel în cauză să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.