Vineri, 25 noiembrie 2016, de la ora 18.00 la Teatrul Municipal din Carei a avut loc evenimentul intitulat „3 pe o scenă“, sub genericul „Talk Show”, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei de către Direcţia de Cultură şi Turism.


Moderatorul evenimentului a fost actorul Carol Erdös, care a adus în faţa careienilor trei tineri actori. Acesta i-a prezentat pe fiecare în parte, după care publicul a urmărit momentele individuale pregătite de aceştia.
Diana Elena Tuşa a prezentat „MOSC“, un one woman show dramatic şi emoţionant, adaptat după nuvela Chira Chiralina de Panait Istrati, Adrian Ştefănuţi a stârnit hohote de râs cu monologul „UITUCUL“, o adaptare după Cornel Udrea, iar Bogdan Gontineac a pus oamenii pe gânduri cu tema atât de actuală pe care a abordat-o în one man show-ul interactiv „THE GLASS“, adaptare după Eric Bogosian.
Sufletul şi creierul acestui proiect, îndrăgitul actor Carol Erdös a mulţumit la finalul manfestării publicului, care i-a răsplătit cu ropote de aplauze pe tinerii artişti, lăsând să se înţeleagă faptul că acesta e doar începutul unui şir de evenimente culturale în care vor fi promovaţi tineri actori, atât în Carei cât şi în alte localităţi din judeţ.
Organizatorul evenimentului a fost Asociaţia Culturală „Teatrul Genesis“ Satu Mare.