Live-ul diversionist al lui Andrei Păunescu, realizat în 8 noiembrie, alături de Daniela Ciută, în faţa bustului lui Avram Iancu din Carei, în care acesta a afirmat că românii ar fi obligați să vorbească în șoaptă în Carei, că românii se tem să mai spună că sunt români în Carei, respectiv că se dorește dărâmarea statuii lui Avram Iancu din Carei, când de fapt există un proiect de înlocuire a acesteia, a început să fie folosit în campania electorală pentru alegerile parlamentare împotriva UDMR.

scapamdeboi

Orădeanul Ionuţ Coman a distrbuit azi, 25 noiembrie 2016, ştirea publicată de News.ro despre live-ul realizat de Andrei Păunescu la Carei, alături de Daniela Ciută, adăugând următorul comentariu: „În timp de noi dormim…..Kovács Eugen primar Carei. Keizer Ludovic viceprimar, Bekő Tamás -administrator public, Kereskenyi Gabor-primar Satu Mare, Pataki CSABA-Președinte Consiliul Județean. În ce țară trăim??????? Poate români o să iasă la vot pe 11 decembrie, pentru a nu mai avea parlamentari UDMR. #ScăpămdeUDMR”. După prietenii sătmăreni pe care îi are, Ionuţ Coman pare a fi un simpatizant devotat al PNL.
Potrivit descrierii postate pe Facebook, Ionuţ Coman s-a născut în Moisei (Maramureş) şi trăieşte în Oradea, este voluntar la „Plantăm fapte bune în România”, stagiar ANEVAR, lucrează la ANOSR şi la Clubul Sportiv Gym. De asemenea, pe contul său de Facebook sunt postate mai multe poze ale tânărului, realizate în Parlamentul României.
În loc să scăpăm de UDMR, mai bine am scăpa de autorii acestor dezinformări ordinare, care încep să fie folosite pe Facebook în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Probabil că acesta a fost şi unul dintre scoprile realizării acelui live, nu doar încercarea de a-i învrăjbi pe români împotriva maghiarilor şi de a câştiga notorietate pe seama acestor instigări interetnice.