În data de 04.11.2016, în jurul orei 17:50, cu ocazia activităților specifice, polițiștii rutieri negreșteni au depistat, pe strada Ion Creangă din localitatea Negrești Oaș, un conducător auto, de 29 ani, din Călinești Oaș, care conducea autoturismul, deși nu deţine permis de conducere de nici o categorie, informează IPJ Satu Mare.

actiune-politie
În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
De asemenea, cu ocazia unor activități pe linie rutieră, polițiștii din cadrul Secției Rurale Valea Vinului au depistat, în seara zilei de 04.11.2016, un sătmarean, de 40 de ani, care conducea autorismul pe DJ 193, în localitatea Apateu.
În urma testării cu aparatul alcooltest, polițiștii au constatat, că cel în cauză avea o concentraţie alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.