Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18.00, ne întâlnim la teatru cu longevivul, inconfundabilul și probabil cel mai iubit dintre … actorii pământeni(!), FLORIN PIERSIC, care împreună cu fermecătoarea actriţă MEDEEA MARINESCU ne vor face mai visători, mai romantici, mai fericiţi cu spectacolul ”Străini în noapte”.

florin-piersic
Florin Piersic joacă în acest spectacol rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette, o femeie tânără și senzuală. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.
Până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată, apoi că este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, iar aceste întorsături de situaţie sunt menite să dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.
Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează, pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.
Comedia romantică a lui Eric Assous a fost regizată de Radu Beligan.
„Florin Piersic a revenit pe scena de teatru odată cu acest spectacol, adesea mărturisind că simte că întinerește când îl joacă. Maestrul Beligan a văzut această piesă montată la Paris, la Teatrul Marigny, unde rolul interpretat acum de Florin Piersic era jucat de Alain Delon .” declară organizatorii turneului .
N-aveţi un bilet în plus???
Pagina de Facebook „Spectator Careian” vă oferă informaţii la zi din viaţa culturală a urbei noastre .