Un incident produs ieri într-o societate comercială din Satu Mare a condus la demararea cercetărilor pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, informează IPJ Satu Mare. Un muncitor din Carei s-a accidentat în timp ce îşi desfăşura activitatea în calitate de angajat la o firmă din municipiul Satu Mare.

ambulanta-accident

În data de 25.10.2016, la ora 14:40, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin apel telefonic la 112, despre faptul că la o societate comercială situată pe b-dul Cloșca din municipiu, s-a produs un accident de muncă. La fața locului s-a stabilit că un muncitor, în vârstă de 44 ani, din Carei, în timp ce manevra un utilaj denumit linie automată de presă, s-a accidentat la brațul stâng, provocându-i-se o plagă deschisă.
La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a transportat victima la Spitalul Județean Satu Mare.
Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.