Neatenția la volan a fost cauza unui accident rutier produs în localitatea Mădăras. Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit ieri, 23.10.a.c., în jurul orei 13.30, pentru soluționarea unui eveniment rutier în localitatea Mădăras informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ)Satu Mare.

politia
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto de 33 de ani, din localitatea Remetea, județul Harghita, conducând autoturismul proprietate privată pe direcția Satu Mare – Ardud, pe fondul neatenției, având alte preocupări la volan decât controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod de pe marginea drumului.
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de de 63 ani, din Ardud, pasageră în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal în care cercetările vor continua pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.