În data de 16.10.2016, în jurul orei 14.50, polițiștii rutieri din municipiul Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Octavian Goga. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 29 ani, din Satu Mare, conducând un autoturism dinspre bulevardul Octavian Goga spre podul Decebal, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, după care a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

ambulanta-accident

În urma impactului a rezultat, pe lângă pagube materiale, rănirea ușoară a conducătorului auto care a provocat accidentul, dar și a altei persoane, un bărbat de 35 de ani, din Negrești Oaș, pasager în același autoturism.
După testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât alcoolscopul a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Au fost recoltate probe biologice de sânge, urmând ca cercetările să continue în cadrul dosarului penal constituit pentru instrumentarea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.