În dimineața zilei de 16.10.2016, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată de către proprietarul unui autoturism despre faptul că, pe parcursul nopții, autoturismul pe care îl lăsase parcat pe strada 1 Decembrie i-a fost avariat, fără să poată preciza împrejurările producerii avariilor, informează IPJ Satu Mare.

politia
Demarând verificările impuse în astfel de împrejurări, polițiștii rutieri careieni au reușit, în cursul zilei de ieri, să identifice atât autoturismul implicat în eveniment, cât și pe cel care se aflase la volan.
Verificările au condus către un bărbat, de 30 de ani, cu domiciliul în Cluj Napoca, care în noaptea de 15/16.10.2016, manevrând autoturismul personal, a tamponat din spate autoturismul parcat, după care și-a continuat drumul până în localitatea Sanislău, unde locuiesc bunicii lui și în curtea cărora a parcat vehiculul.
Pe lângă măsura de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, cauzată de neprezentarea la unitatea de poliție competentă pe raza căreia a produs accidentul, după stabilirea mecanismului producerii incidentului și a cauzelor acestuia, față de conducătorul auto vor fi luate și alte măsuri prevăzute de lege.