Polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost solicitați prin apel la 112 să intervină în data de 13 octombrie 2016, în jurul orelor 14.45, la un eveniment petrecut în incinta unei unei balastiere din comuna Vetiș, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

ambulanta-accident

La fața locului s-a stabilit că un angajat în vârstă de 40 de ani din Botiz, manevrând o autobasculantă, în timp ce executa alimentarea stației de sortare a agregatelor din balastiară, a derapat de pe rampa de urcare către stația de sortare și s-a răsturnat pe partea dreaptă, în timp ce se afla în cabina vehiculului.
În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni la nivelul spatelui, care au necesitat transportarea acestuia la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cu această ocazie i-au fost recoltate și probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cadrul dosarului penal deschis pentu săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.