Niciunul dintre candidaţii pentru funcţiile de directori ai celor trei şcoli generale din municipiul Carei n-au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean în vederea ocupării funcţiilor de directori și directori adjuncți ai instituţiilor de învăţământ. Pentru a trece de această probă, candidaţii trebuiau să obţină nota 7. Doar Toth Eniko, înscrisă pentru funcţia de director adjunct al Şcolii Gimnaziale Vasile Lucaciu, a reuşit să promoveze examenul organizat azi, 12 octombrie 2016.

concurs-directori

Au picat examenul scris Lenuţa Sălăjan şi Sfîra Elena, care au candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale nr.1, Alina Mocanu, care a candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale Vasile Lucaciu, respectiv Cioltean Ioan Sorin, care a candidat pentru funcţia de director al Şcolii Gimnaziale nr.3, alături de Sfîra Elena. De asemenea, Cioltean Ioan Sorin a candidat fără succes şi pentru funcţia de director al Clubului Elevilor.
Au reuşit să promoveze examenul scris totţi candidaţii înscrişi în concurs la nivelul grădiniţelor şi al liceelor din Carei:
Grădinița cu Program Prelungit nr.1 – Heb Ildiko Tunde (director);
Grădinița cu Program Prelungit nr.2 – Doboș Carmen (director);
Grădinița cu Program Prelungit nr.3 – Buzura Berar Nela (director);
Școala Gimnazială Vasile Lucaciu – Toth Eniko (director adjunct);
Liceul Teoretic Carei – Zsido Sandor (director), Pop Rodica (director adjunct);
Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu – Gindele Emeric (director), Terheș Mircea Gheorghe (director adjunct);
Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius – Kocsis Aliz Kinga (director);
Colegiul Tehnic Iuliu Maniu – Micovschi Adrian (director), Oprea Dorina Florița (director adjunct).