Locuitorii din Cămin, Lucăceni și Berveni au ajuns în pragul disperării din cauza stării dezastruoase a Drumului Județean 108M, care le asigură legătura cu municipiul Carei. Firma care a câștigat licitația de reabilitare a DJ 108M Tășnad- Berveni a decopertat tronsonul dintre Berveni și Cămin, apoi și-a mutat utilajele pe tronsonele din zona Tășnadului. Ploile din ultima perioadă au adâncit și mai mult gropile, drumul devenind impracticabil.

”Ce se întâmplă cu drumul dintre Cămin și Berveni e dezastru. Aveți cuvântul meu că voi chema televiziunea națională, căci așa ceva nu se poate. Din cauza gropilor, îți trebuiesc 25-30 de minute ca să ajungi din Berveni până în Carei. Rușine!”, ne-a scris un cititor din Lucăceni.
Firma care a câștigat licitația de reabilitare a DJ 108M a promis că se va apuca de lucru în zona Berveni- Cămin încă în cursul săptămânii trecute, însă nu s-a ținut de promisiune, a declarat pentru cotidianul Friss Ujsag primarul comunei Cămin, Suto Imre. Era vorba ca executantul să aștearnă cel puțin un strat de piatră spartă pentru a acoperi gropile. Însă la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții firmei clujene nici măcar nu au mai răspuns apelurilor, a adăugat primarul Suto Imre.
Sătui să tot fie duși cu vorba și conștienți că lucrările de reabilitare ale DJ 108M în capătul său dinspre Berveni nu vor începe în acest an, din cauza condițiilor meteo neprielnice, locuitorii din Berveni, Lucăceni și Cămin își exprimă tot mai des nemulțumirile pe Facebook, postând poze și filmulețe cu drumul ajuns impracticabil. Unii dintre ei chiar amenință cu organizarea unor acțiuni de protest, semn că revolta mocnită este pe cale să erupă.