Clubul Sportiv Karate Do BFKS din Carei a participat, în perioada 6-10 octombrie 2016, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN, organizat în Burgas, Bulgaria. La această competiție de mare anvergură au participat peste 1000 de sportivi din loturile naționale a 30 de ţări, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

karate-do-carei
Din lotul naţional al României, al cărui antrenor este Maestrul Emerit al Sportului Shihan Aurel Pătru, au făcut parte şi sportivii careieni: Bartincki Attila, Hagen David și Maurer Alex, conduși de președintele clubului dr. Fazekas Gheorghe Zoltan.
În cele trei zile grele de competiție, sportivii de la clubul Karate Do BFKS au luptat cu dârzenie, dar șansa nu le-a fost favorabilă pentru cucerirea de medalii.
Bartincki Attila în proba de Kumite tineret masculin -70kg, a fost oprit înainte de semifinale, iar Maurer Alex și Hagen David au terminat competiția în primii opt clasați.
Experiența acumulată cu ocazia campionatului mondial este bine venită, dând un imbold pentru pregătirile viitoare în sala de antrenament al clubului sportiv Karate Do BFKS.
Președintele-antrenor dr. Fazekas Gheorghe Zoltán, dorește să mulțumească sprijinul acordat de sponsorii inimoși: Fluid Grup Hagen, SC Alconor SRL, Ardealul SA.
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv se țin în Carei, în zilele de marți și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.00.