ASIEE Împreună Egymásért Carei lansează un nou apel umanitar. Al doilea băieţel al familiei Tasi, Dominik, s-a născut cu o boală rară, denumită atrezie esofagiană. Primele două luni după naştere a stat la un spital din Cluj, unde a suferit cinci intervenţii chirurgicale. Problema nu s-a rezolvat, acum câteva săptămâni suferind a şasea operaţie la Debrecen. Banii pe care îi aveau tinerii săi părinţi s-au epuizat. Au fost ajutaţi de familie, rude, cunoştinte, dar nu ajunge. Acum, unul dintre părinţi e la spital cu cel mic, unde mai are de stat câteva săptămâni, pentru a fi operat din nou. Dacă totul merge bine, va fi ultima. Dar cheltuielile depăşesc posibilităţile materiale ale familiei Tasi.

dominik

Asociaţie ASIEE s-a angajat să plătească familiei chiria până la sfârşitul anului. „Încă nu ştim din ce, dar avem încredere în Dumnezeu şi oameni, ca şi în cazul incendiului. Nu există sumă mică, fiecare bănuţ contează”, se arată pe pagina de Facebook a asociaţiei ASIEE Împreună Egymásért.
Donaţiile se pot trimite direct în contul familiei:
Tasi Iosif Stefan – RO 39BRDE310SV57798283100 – suma reprezintă: donaţie Dominik
sau pe conturile ASIEE în lei sau euro:
Cont LEI:
UniCredit Bank
IBAN:RO59BACX0000001175502000
Titular de cont: ASOCIAŢIA ÎMPREUNĂ EGYMASERT EGYESULET
Cont EURO:
UniCredit Bank
IBAN:RO32BACX0000001175502001
Titular de cont: ASOCIAŢIA ÎMPREUNĂ EGYMASERT EGYESULET
„Totodată, aşteptăm obiecte şi/sau servicii pentru licitaţii caritabile. Ar fi bine şi este de dorit implicarea firmelor. Orice se poate licita, iar sumele obţinute pot ajuta la însănătoşirea micuţului Dominik”, se mai arată pe pagina de Facebook a asociaţiei ASIEE Împreună Egymásért. Demn de remarcat este faptul că, prin intermediul acestei asociaţii, părinţii lui Dominik au ajutat de numeroase ori oamenii necăjiţi, cu mobilier, haine şi cărucioare. Acum a venit rândul lor să fie ajutaţi de comunitate.