Terapiile tradiționale au devenit alternativă tot mai credibilă la medicina modernă. Remediile naturiste nu dau reacții adverse, fiind ușor de preparat și de utilizat, chiar și fără o pregătire de specialitate. Acestea pot fi găsite într-o gamă extrem de largă la magazinul Bernardmed, cel mai bine dotat magazin de profil din Carei.

Folosirea terapiilor tradiționale presupune însă mai mult decât simpla amestecare a unor plante medicinale. Cultivarea, recoltarea și cunoașterea proprietăților acestora devin baza unui nou stil de viață.
Sub sloganul ”Ai grijă de sănătatea ta, deoarece este neprețuită!”, magazinul societății Bernardmed SRL oferă clienților cea mai importantă componentă a sănătății. Terapia naturistă, viața sănătoasă sunt dreptul fiecărui om, trebuie doar răbdare și consecvență pentru folosirea tehnicilor simple oferite de natura înconjurătoare. Societatea Bernardmed ajută careienii de mai mulți ani să aleagă ceaiurile, vitaminele și produsele naturiste adecvate unui mod de viață cât mai sănătos.
Magazinul Bernardmed, situat pe strada Vasile Lucaciu nr. 2, își așteaptă clienții cu o gamă largă de produse medicale. Aici putem găsi diverse aparate medicale, tensiometre, glucometre, seringi, sonde, pensete și halate medicale.
Magazinul pune accent și pe vindecarea pacienților care suferă de probleme ale articulațiilor și ale oaselor. La Bernardmed putem găsi perne magnetice, genunchiere, glezniere, ciorapi varice, mingi medicinale, precum și diverse talonete ortopedice.
Însă firma pune cel mai mare accent pe comercializarea produselor naturiste, a vitaminelor și a suplimentelor nutritive. Clienții pot opta pentru o gamă largă de produse cu efect medicinal, biocosmetice, peste o sută de tipuri de ceai și amestecuri ale acestora, suplimente nutritive și siropuri. În magazin mai putem găsi diverse tincturi, respectiv extracte de muguri și sevă de copac. Și asta nu e totul! În magazin preparate speciale pentru diabetici și cei suferinzi de boala celiacă. De asemenea, putem cumpăra filtre de apă și chiar aparate aerosol, săpunuri naturale fără chimicale, diverse uleiuri și siropuri, diverse sortimente de miere, polen crud și lăptișor de matcă. Pe scurt: la Bernardmed putem găsi orice produs care ne ajută să trăim mai aproape de natură.
Dacă doriți să căutați cheia vindecării în remediile naturiste, atunci căutați magazinul Bernardmed, situat în centrul municipiului Carei, pe strada Vasile Lucaciu nr. 2. Apelați și dumneavoastră la soluțiile oferite de natură!