Polițiștii rutieri din Carei, au fost sesizați în data de 03.10.2016, la ora 21.00, despre faptul că pe strada Mihai Viteazu din localitate a avut loc un eveniment rutier. O careiancă a fost accidentată pe trecerea de pietoni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

accident-trecere
La fața locului s-a stabilit că un conducător auto, de 33 ani, din localitatea Ghenci, conducând un autoturism proprietate privată, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat o femeie, învârstă de 43 de ani, din Carei, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător.
Testarea cu aparatul etilotest a relevant faptul că cel de la volan nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Opinie de Carei a relatat faptul că traversarea pe trecerile de pietoni a devenit o sarcină tot mai riscantă în Carei. În ultima perioadă, aproape săptămânal un careian este lovit de o maşină în timp ce traversează strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. Numai în luna septembrie au fost accidentaţi pe trecere trei pietoni.