O expoziţie fotografică privind interacţiunea dintre fructe şi corpul feminin a fost vernisată sâmbătă la castelul Karolyi. Potrivit celor spuse cu această ocazie, arta constă în faptul ca fenomenele şi obiectele să fie prezentate într-o perspectivă nouă, în aşa fel încât să obţină raporturi noi sau mai aprofundate între ele. Pe acest lucru se axează şi expoziţia fotografică a artistului Bernard Naghi.


Vernisajul expoziţiei a debutat cu un moment muzical oferit de Vitéz Júlia şi Putovits Ábel. Reprezentantul Direcţiei de Cultură, Adrian Ştefănuţi, a salut publicul numeros şi a vorbit despre conţinutul filozofic al lucrărilor expuse. Ştefănuţi a accentuat faptul că expoziţia nu este una obişnuită, ci una de artă fotografică în sensul strict al cuvântului. Autorul, Bernard Naghi a povestit despre modul de realizare al fotografiilor. Naghi a declarat că a ales modul analog pentru că provocarea a fost mai mare. Artistul a ales această tehnică deoarece este mai implicat personal în procesarea fotografiilor, iar controlul asupra acestora este deplin, în schimb alte medii, cum ar fi fotografia digitală, nu îi permit acest control.
În cadrul expoziţiei, cei interesaţi pot admira până la mijlocul lunii octombrie poze foarte mici, medii şi de dimensiuni mari. Merită să vizitaţia această expoziţie.