Doi bărbați, unul din Satu Mare și unul din Carei, pe numele cărora existau emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificați de polițiști în cursul zilei de 29 septembrie 2016, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. Careianul fusese condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

arestat1

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Carei, pe numele căruia s-a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Carei, acesta fiind condamnat la pedeapsa de un 1 an închisoare, cu executare în regim privativ de libertate, pentru săvârşirea de infracţiuni asimilate contrabandei, constând în faptul că în cursul anului 2014 a fost depistat de mai multe ori comercializând ilegal ţigări de provenienţă Ucraina pe raza municipiului Carei. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare.
Tot ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au depistat si încarcerat în Penitenciarul Satu Mare un tânăr sătmărean, de 16 ani, care deținea mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Satu Mare, fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativa la omor. Condamnatul va executa pedeapsa la Centrul de Reeducare Buziaș.