Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat în trafic pe strada Mircea cel Bătrân un tânăr de 24 de ani, cetățean moldovean, pentru care s-a constatat că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule încă din data de 29.06.2016, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

actiune-politie

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 68 ani din Satu Mare, care a condus un autoturism proprietate privată pe strada Avram Iancu din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul este înmatriculat în străinătate, însă fără drept de circulaţie pe teritoriul României.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.

De asemenea, cu ocazia controalelor în trafic, pentru toate abaterile la regimul circulației pe drumurile publice au fost aplicate 285 sancţiuni contravenţionale, din care 73 pentru depășirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 30 565 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce două permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.