Traversarea pe trecerile de pietoni a devenit o sarcină tot mai riscantă în Carei. În ultima perioadă, aproape săptămânal un careian este lovit de o maşină în timp ce traversează strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. Numai în luna septembrie au fost accidentaţi pe trecere trei pietoni, ultimul dintre ei chiar joi seara, pe Calea Armatei Române.

accident-trecere

În data de 4 septembrie 2016, în jurul orelor 12.00, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost rănit uşor în timp ce traversa strada 1 Decembrie 1918 din Carei pe o trecere de pietoni.
Miercuri, 21 septembrie 2016, în jurul orelor 09.00, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Carei, o minoră de 14 ani a fost rănită uşor în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.
Joi, 22 septembrie 2016, în jurul orelor 20.20, conducatorul unui autoturism Dacia în vârstă de 25 ani, din Urziceni, în timp ce conducea pe strada Calea Armatei Române, a accidentat o femeie în vârstă de 48 ani, din Carei, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză fost întocmit dosar penal.