Şoc şi groază în presa locală şi extrem de locală. Portalul Buletin de Carei, deţinut de Daniela Ciută, a făcut a achiziţie importantă, dublându-şi echipa editorială. Adică de la un membru a ajuns la doi. Marea vedetă achiziţionată este mazilitul preşedinte al PNL Carei, încă consilierul local Ilie Ciută, nimeni altul decât soţul consacratei jurnaliste Daniela Ciută. În imaginea alăturată se poate vedea că Ilie Ciută poartă un ecuson cu inscripţia “PRESA”, la manifestările de la Ţebea.

ciuta-presa

Nu este exclus ca Ilie Ciută să fi fost jurnalist la Buletin de Carei îşi în perioada campaniei electorale. Adică taman el să-şi fi atacat contracandidaţii la funcţia de primar al municipiului Carei prin intermediul obişnuitelor articole “incisive şi bine documentate” ce apar pe portalul familiei Ciută. E doar o simplă ipoteză, dar merită luată în calcul.
Cel mai dificil îi va fi consacratei jurnaliste Daniela Ciută, care va face o şi mai puternică presă de familie. Pe lângă faptul că va scrie de consilierul local Ilie Ciută, cu care împarte livingul, bucătăria, toaleta şi dormitorul, acum va împărţi şi redacţia cu jurnalistul Ilie Ciută. Mare-i Grădina Domnului şi mulţi nu îşi găsesc locul în ea!

Menţionăm că poza a fost postată pe pagina de Facebook a portalului Buletin de Carei, fiind făcută cel mai probabil de consacrata jurnalistă Daniela Ciută. Exact la fel ca şi la manifestările de Ziua Copilului, când Daniela Ciută l-a fotografiat pe soţul său cu pungile cu cadouri în mână şi a pus apoi poza cu posibila şpagă electorală pe Facebook.