Sub sloganul ”Sănătatea pe prim plan! Promovăm produsele producătorilor locali”, administrația piețelor din Carei va prelungi programul de funcționare al pieței agro-alimentare în cursul zilelor de vineri, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Carei.

legume

”Pentru a-i sprijini pe producătorii agricoli din zonă, demară o acțiune prin intermediul căreia vrem să-i convingem pe careieni să-și facă cumpărăturile în piață. În zilele de vineri vom prelungi programul de funcționare până la ora 19.00. Astfel, careienii vor putea să vină la piață pentru a cumpăra legume și fructe autohtone și după ce ies de la muncă. Am vorbit deja cu mai mulți producători agricoli din zonă care au fost de acord să stea în piață până seara în fiecare vineri”, a declarat șeful administrației piețelor, Melinda Avram.
Prin această acțiune, administrația locală încearcă să-i convingă pe careieni să cumpere legumele și fructele din recolta producătorilor agricoli autohtoni în loc să cumpere diverse produse importate din supermarketuri, se mai arată pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.