Careianca Loredana Glodean (Ille), în vârstă de 34 de ani, mamă a unui copil de nici doi ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie. Pentru a efectua un transplant de măduvă are nevoie de 50.000 de euro. Mai mulţi careieni inimoşi au lansat pe Facebook un apel umanitar în vederea strângerii acestei sume din donaţii. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Loredana Glodean le mulţumeşte careienilor pentru susţinerea acordată.

apelumanitar

“Da… eu sunt! Și da… e adevărat, din păcate! Vreau doar să mulțumesc tuturor care m-au sunat, încurajat, sprijinit (sub orice forma) și în special celor care şi-au rupt din puținul lor să îmi dea mie. Să dea bunul D-zeu să primiți înzecit ! Mă simt datoare în schimb cu câteva explicații : transplantul îl voi putea face când organismul meu va fi pregătit (ceea ce poate dura ani) deoarece încă un an jumate sunt sub tratament de chimioterapie, întreținere și stimulare a măduvei, multe analize, controale și biopsii… rezultatele vorbesc.. medicii decid. Eu sper și mulțumesc încă o dată tuturor!”, a scris Loredana Glodean pe pagina sa de Facebook.
Careienii care vor să o ajute pe Lorenda o pot face donând în contul în lei RO03RZBR0000060018809512 deschis la Raiffeisen Bank.