Careianca Loredana Glodean (Ille), în vârstă de 34 de ani, mamă a unui copil de nici doi ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie. Pentru a efectua un tratament împotriva bolii necruţătoare are nevoie de 50.000 de euro. Mai mulţi careieni sufletişti au lansat un apel pe Facebook, indicând şi un cont deschis la Raiffeisen Bank, în care cei care au posibilităţi pot face donaţii în lei.

apelumanitar

„Aş vrea să adaug un comentariu în legatură cu postarea în care apare sora mea Loredana Glodean. Din păcate, nu e vorba de nici o glumă sau o postare aiurea, a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie care necesita o operaţie costisitoare şi complicată adica transplant de măduvă. Vreau să mulţumesc celor care au avut până acum bunăvoința de a dona şi celor care ne susțin. Orice sumă donata este un ajutor foarte mare. Vă mulţumesc anticipat”, se arată într-o postare a lui John Glodean, fratele Lorendanei.
Careienii care vor să o ajute pe Lorenda o pot face donând în contul RO03RZBR0000060018809512 deschis la Raiffeisen Bank.