Ca urmare a prezentării instanţei de judecată, a tânărului în vârstă de 25 ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în fapta petrecută în data de 03.09.2016, în localitatea Apateu, Tribunalul Satu Mare a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

retinut

Reamintim că sâmbătă, 3 septembrie 2016, în urma unui apel prin SNUAU 112, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean (IPJ) Satu Mare a fost sesizat cu privire la un scandal ce a avut loc în localitatea Apateu. Echipa operativă formată din poliţişti sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare s-a deplasat la locul faptei unde a constat că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 36 ani a fost înjunghiat de un tânăr, în urma careia victima a decedat.
La scurt timp autorul, un tânăr în vârstă de 25 ani, a fost identificat şi reţinut, pe numele acestuia fiind intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Tribunalul Satu Mare a emis pe numele său un mandat de arestare pe 30 de zile.