Tinerii preiau ștafeta și în organizația PSD Tășnad. Președintele TSD Tășnad, Adrian Farcău, a fost ales vineri, 2 septembrie 2016, în funcția de președinte al Organizației Orășenești PSD Tășnad, preluând conducerea de la fostul primar Vasile Mitrașca.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca l-a felicitat pe Adrian Farcău pentru determinare și implicare, mulțumindu-i în același timp lui Vasile Mitrașca pentru tot ceea ce a făcut pentru oraș, dar și pentru PSD.
”Vasile Mitrașca a realizat multe proiecte pentru orașul Tășnad, a atras multe investiții. Faptul că nu a câștigat alegerile nu ne dezarmează, ci ne obligă să facem la Tășnad opoziție constructivă, să identificăm problemele și să propunem soluții. Pe plan politic avem nevoie de o mai bună comunicare cu cetățenii și de reactualizare a listelor de menbri, dar și de primirea de noi membri. Trebuie să fim un partid deschis pentru tineri, pentru cei care doresc să facă politică în folosul cetățenilor”, a declarat Aurelia Fedorca.
Președintele TSD Satu Mare, Ioana Bran, a afirmat că Adrian Farcău a câștigat respectul și aprecierea sa deoarece întotdeauna a fost obiectiv, pragmatic și și-a spus părerea chiar dacă a știut că nu este ceea ce dorea să audă.