La data de 29.08.2016, ora 21.20, în localitatea Cionchești, un conducător auto de 42 ani, din Viile Satu Mare, conducând un autoturism pe DJ 193C, a acroșat o bicicletă pe care se aflau doi tineri, de 15 ani, respectiv 18 ani, din localitatea Viile Satu Mare, care circulau pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers cu autoturismul.

biciclist
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a minorului de 15 ani și rănirea ușoară a celuilat tânăr. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, în cauză fiind recoltate și probe biologice de sânge.
Cercetările vor fi continuate de polițiști pentru stabilirea mecanismului de producere a evenimentului și pentru identificarea cauzelor producerii acestuia, printe care și aceea că cei de pe bicicletă nu purtau îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă, respectiv bicicleta nu era echipată corespunzător.
Tot ieri, în jurul orei 10.15, pe DN 1C, un tânăr de 19 ani, din localitatea Cămărzana, județul Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată în afara localității Apa, pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 61 ani, din localitatea Dumitra, județul Bistrița Năsăud.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a două femei de 43 ani respectiv 44 ani, ambele din localitatea Dumitra, pasagere în autoturismul care circula pe drumul prioritar.
Conducătorii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge.