În ziua de 14 august 2016, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier produs în comuna Călinești Oaș, informează IPJ Satu Mare. În fapt, un conducător auto de 71 de ani din localitate, conducând un autoturism pe strada Barajului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autoturismul într-un gard împrejmuitor de pe partea dreaptă a direcției de mers.

girofar
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi tineri, de 24 respectiv 21 de ani, ambii pasageri în autoturism, care au fost transportați la Spitalul orășenesc Negrești Oaș, pentru îngrijiri medicale.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii și i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
De asemenea, polițiștii rutieri sătmăreni aflați în supravegherea și controlul traficului rutier, au identificat în trafic, în jurul orei 16.00, pe b-dul Unirii din Satu Mare un conducător auto de 38 de ani din Satu Mare, care s-a urcat la volanul autoturismului deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.