Polițiștii Secției Rurale Tășnad au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict iscat în incinta unui complex turistic. Duminică, 31 iulie 2016, în jurul orei 19.00, poliția a fost sesizată de către administratorul unui complex turistic din localitatea Mihăieni, despre faptul că în incinta complexului a avut loc o altercaţie între două persoane de sex masculin, informează IPJ Satu Mare.

bataie
Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Beltiug, care, în urma unor discuții contradictorii pe care le-a avut cu un bărbat, ar fi fost lovit de mai multe ori cu pumnul în zona capului și a feței de către acesta, provocându-i leziuni la nivelul ochiului drept.
Din verificările efectuate de către polițiști, a fost identificat presupusul agresor ca fiind M.I. de 48 ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care va fi cercetat în dosarul penal constituit cu această ocazie, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate, victima a fost transportată de către o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Satu Mare.