Duminică, 17 iulie 2016, de la ora 12.30, în Sala de expoziţii de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziţiei aniversare de artă plastică a artistei Erli Mária Tünde, informează Direcţia de Cultură şi Turism Carei.

Adrian Ştefănuţi, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a deschis expoziţia, prezentând scurte date biografice despre artistă şi expoziţie, după care, creatoarea picturilor, doamna Erli Mária Tünde a vorbit celor prezenţi despre creaţii şi semnificaţia lor, dar şi despre aspectele care i-au adus inspiraţie, respectiv simbolurile care se află dincolo de acestea.
Expoziţia cuprinde 30 de lucrări de pictură şi grafică, având o tematică variată: peisaje, portrete, nuduri, natură statică, compoziţii non-figurative.
Creaţiile pot fi admirate timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marţi până duminică, între orele 9.00-16.30.
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Direcţiei de Cultură a Municipiului Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.