Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Satu Mare, în urma activităților specifice, l-au identificat pe numitul B. I., de 36 ani, din Moftinu Mic, în sarcina căruia s-a reținut comiterea a patru furturi din auto având ca mod de operare ’’spargerea geamului’’, fapte comise în intervalul de timp martie – iunie 2016, în cartierul Micro 16 și pe strada Careiului. Acelaşi individ este autorul tâlhăriei comise asupra unei tinere care se întorcea de la discotecă, comisă pe strada Viilor din municipiul Carei.

arestat
Prejudiciul total cauzat, în valoare de aproximativ 4000 lei, a fost recuperat în proporție de 10%. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, cu cel în cauză aflat în stare de arest preventiv, măsură dispusă de magistrați pentru săvârșirea anterior a altor fapte penale.

Autorul furturilor este şi autorul tâlhăriei comise în municipiul Carei în noaptea de 18/19 iunie 2016. B.I a agresat o tânără de 18 ani din Moftinu Mic, pe strada Viilor din Carei, aplicându-i mai multe lovituri, iar în timp ce era căzută, i-ar fi sustras poșeta în care avea telefonul mobil Samsung Galaxy și o sumă de bani. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.