Prin intermediul unui comunicat de presă, echipa de coordonare a TSD Satu Mare se dezice de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte Raul Băbțan. Reacţia TSD Satu Mare vine ca o replică adresată fostului lider Raul Băbţan, care a cerut în mod public demisia preşedintelui PSD Satu Mare, deputatul Octavian Petric, ca urmare a rezultatelor înregistrate la alegerile locale şi a faptului că PSD nu a fost cooptat la conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare de către UDMR. Prezentăm integral comunicatul de presă al TSD Satu Mare.

sigla-tsd-1_400x400

Echipa de coordonare a Tineretului Social Democrat Satu Mare formulează prezenta poziție cu privire la acțiunile intreprinse de fostul președinte a organizatiei de tineret.
În primul rand tinerii din Partidul Social Democrat se dezic de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte Raul Băbțan.
Din cauza comportamentului necorespunzator si a abaterilor disciplinare intreprinse de catre Babtan Raul, Biroul Permanent Judetean al PSD Satu Mare ,în ședința din data de 07.04.2016, a adoptat hotararea de dizolvare a Biroului Permanent Judetean al TSD Satu Mare, în aceeasi zi in cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean hotararea a fost adoptata in unanimitate.
Ca urmare a acestei acțiuni, conducerea interimară este asigurata de o echipa de coordonare susținuta și votata in unanimitate de catre Comitetul Executiv Judetean al PSD Satu Mare și aprobată în ședința TSD.
Este sub demnitatea oricarui membru TSD sa jigneasca în public, să facă afirmații denigratoare atat conducerii județene cât si colegilor de partid.
O astfel de optică si punctele de vedere personale deviante nu reprezinta caracterul și crezul nostru social democrat.
Îl somăm public pe Băbțan Raul, sa nu se mai eticheteze ca reprezentant al nostru, să nu-și prezinte punctele de vedere personale în numele nostru,deoarece acesta nu mai are nici o funcție de conducere în partid.
TSD Satu Mare a militat întotdeauna pentru dialog si unitate, a susținut inițiativele politice atat la nivel de municipiu cât si județ, s-a implicat în campania electorală, în proiectele politice importante pentru județul Satu Mare si niciodata în istoria acestui partid nu și-a denigrat colegii în mod public pe rețelele de socializare sau în presă.
În concluzie singura sursa oficială prin care sunt transmise mesaje si puncte de vedere a TSD Satu Mare este biroul de presă al organizației.
Biroul de presa al TSD Satu Mare