Pur şi simplu, Apaserv Satu Mare îşi bate joc de clienţii din Carei când vine vorba de anunţurile de sistare a furnizare a apei potabile. În loc să anunţe aceste întreruperi pe portalurile citite de careieni, departamentul de relaţii publice se încăpăţânează să le anunţe pe site-ul propriu, pe care nu îl citeşte mai nimeni. Asta în cazul în care nu plăteşte o căruţă de bani unor publicaţii judeţene care se vând în cel mult câteva zeci de exemplare în tot Careiul.

apaserv

O hoardă întreagă de angajaţi de la departamentul de relaţii publice al Apaserv Satu Mare, plătiţi pentru a muta actele de pe o masă pe alta, îşi bat joc de consumatorii careieni. În loc să trimită un mail către portalurile cu adevărat citite de către locuitorii municipiului Carei, preferă să posteze anunţuri pe site-ul societăţii. Un site care pur şi simplu nu este accesat de către careieni. Asta în cazul în care anunţurile de sistare a furnizării apei pe străzi întregi din Carei nu apare la rubiricile de publicitate ale unor cotidiene judeţene, care abia se cumpără în câteva zeci de exemplare în tot Careiul. Probabil că este mai important să se sifoneze banii societăţii decât ca aceste anunţuri să fie publicate gratuit de portaluri care chiar sunt citite de cei care urmează să fie lăsaţi fără apă aproape o jumătate de zi.
Un asemenea anunţ apărut pe site-ul Apaserv SA Satu Mare vizează sistarea furnizării apei potabile, azi, 27 iunie 2016, între orele 08:00-18:00, pe Calea Mihai Viteazul și strada Gheorghe Lazăr din municipiul Carei.
“S.C. APASERV SATU MARE S.A informează locuitorii municipiului Carei că din cauza unor lucrări de modernizare programate în cadrul contractului ”Lucrări de construcții și reabilitare rețele de apă și canalizare în orașul Carei și lucrări de construcții rețele de canalizare în localitatea Căpleni”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Sectorial Mediu, luni, 27 iunie 2016, între orele 08:00-18:00, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Carei pe Calea Mihai Viteazul și strada Gheorghe Lazăr. După reluarea furnizării, este posibil ca apa să prezinte un grad de turbiditate în aceste zone. În aceste condiții, consumatorii sunt rugați să ia măsurile necesare pentru asigurarea rezervelor de apă”, se arată în anunţul postat pe site-ul Apaserv SA.
Sperăm ca viitoarele anunţuri ce privesc consumatorii din municipiul Carei ai societăţii Apaserv SA Satu Mare să fie remis în timp util şi portalului Opinie de Carei. În mod sigur, Opinie de Carei este mai citit decât site-ul fantomă al Apaserv Satu Mare. Nu de alta, dar e strigător la cer ca Apaserv să cheltuie banii aiurea în presa scrisă, pe care nu o mai citeşte mai nimeni, în timp ce anunţurile ar putea să apară în mod gratuit în mass-media online. Asta dacă nu sunt ceva şmecherii în materie de publicitate la mijloc.