Careiancă tâlhărită de un individ cu glugă

În noaptea de sâmbătă spre duminică (17/18 iunie 2016), în jurul orei 2.00, o tânără care se întorcea de la discotecă a fost tâlhărită de un individ cu glugă, care a lovit-o şi i-a smuls poşeta. Tâlharul a fost identificat în mai puţin de 24 de ore de către poliţiştii careieni în persoana unui recidivist din Moftinu Mic, în vârstă de 39 de ani.

talhar

O tânără din Carei care se întorcea de la discotecă a fost victima unui tâlhar cu glugă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Victima a fost atacată în timp ce se deplasa singură pe strada Viilor din municipiul Carei. Individul cu glugă a lovit-o în zona feţei, după care i-a smuls poşeta, în care tânăra avea telefonul mobil, actele personale şi o sumă de bani, şi a dispărut în fugă.
În mai puţin de 24 de ore, poliţiştii careieni au reuşit să-l identifice pe autorul tâlhăriei. Este vorba de Iosif B., în vârstă de 39 de ani, din Moftinu Mic, cu antecedente penale şi recidivist. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Continuând investigaţiile, poliţiştii careieni au stabilit că Iosif B. este şi autorul a patru furturi din autoturism prin spargerea geamului comise în ultima săptămână pe raza municipiului Carei.
Iosif B. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca marţi, 21iunie 2016, să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.


Lasă un răspuns