Turneul național de fotbal juniori B1: Victoria Carei – CSS Blaj 1-4 (0-1)

Juniorii careieni au pierdut în faţa celor de la CSS Blaj în cea de-a doua lor partidă în cadrul Turneului naţional de fotbal pentru juniori B1, care se desfăşoară în Carei. Careienii au pierdut cu 4-1. Singurul gol al juniorilor careieni a fost înscris de Csenteri. CS Unirea Sânnicolau Mare a învins cu 3-0 pe cei de la Luceafărul Iaşi.

victoria carei juniori b1
Victoria Carei (juniori B1), antrenor Tabi Zsolt

„A fost un meci mai dificil decât primul, ne-am luptat cu o echipă mai bine pregătită. Am început bine, chiar am reuşit să obţinem un penalty în minutul 3, însă Szilagyi a ratat, mingea fiind respinsă de portarul echipei adverse. A fost un moment psihologic care şi-a pus amprenta asupra careienilor. Am primit primul gol în minutul 20. În prima repriză au mai avut ocazii Varga şi Hevele Mark, însă nu au reuşit să marcheze. În repriza secundă, pe fondul unor nesincronizări şi a unor greşeli personale, cei din Blaj au mai marcat două goluri. Am reuşit să înscriem un gol prin Csenteri. Hevele a mai ratat la finalul reprizei secunde. Dacă înscria, putea face un 3-2 şi puteam ajunge şi la un egal, cu puţină mobilizare. CSS Blaj e o echipă mai bună din punct de vedere valoric, dar diferenţa de goluri este puţin prea severă”, a declarat antrenorul Tabi Zsolt pentru portalul Opinie de Carei.

Azi vor avea loc următoarele partide:
ora 16.00 VICTORIA CAREI – SÂNNICOLAU MARE
ora 18.00 IAȘI – BLAJ
Săptămâna se va încheia cu un alt eveniment sportiv, care va avea loc duminică, 12 iunie 2016, cu începere de la ora 17.30, tot pe Stadionul Victoria din Carei, și anume un meci din faza interjudețeană a Campionatului Național de Fotbal juniori A1 (jucători născuți în anii 1997, 1998).
Se vor întâlni campioana județului Sălaj, Sportul Șimleul Silvaniei și campioana județului Satu Mare, Victoria Carei. Echipa din Carei este antrenată de profesorul Nintaș Răzvan.
Intrarea la evenimente este gratuită. Organizatorii așteaptă publicul careian, și nu numai, să vină în număr cât mai mare la stadion pentru susținerea echipei favorite.


Lasă un răspuns