Interviu cu Leitner Robert, candidat al UDMR pentru un nou mandat în Consiliul Local Carei

leitner robert
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Leitner Robert: – Mă numesc Leitner Robert, am 41 de ani, m-am născut în Carei şi în ziua de azi locuiesc în acest oraş minunat şi doresc să îmbătrânesc tot aici, sunt căsătorit şi tatăl unui băiat. De profesie sunt technician dentar, actualmente lucrez pentru o firmă de import- export ca şi agent de vânzări.
Reporter: – Când ați intrat în politică și care au fost motivele care v-au determinat?
Leitner Robert: – În politică am intrat în urmă cu opt ani, deşi nu cred că ceea ce face un consilier local se poate numi politică. Nu am pornit pe acest drum din ambiţii politice, singurul motiv a fost acela de a putea face ceva folositor pentru comunitate, astfel încât iniţiativele mele sau ale echipei din care fac parte să fie benefice pentru toţi cei care trăim în acest oraş.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți din nou consilier local?
Leitner Robert: – După două mandate, aş dori să fiu mult mai aproape de concetăţenii mei pentru a putea transmite conducerii Primăriei ideile, sugestiile sau problemele acestora în speranţa rezolvării lor. Ca şi toţi careienii de altfel, şi eu îmi doresc ca acest oraş să se dezvolte în continuare, astfel că şi în următorii patru ani voi susţine acele proiecte care ajută oraşul în dezvoltare, indiferent de unde vine ideea, contează doar ca ea să fie benefică.
Reporter: – Ce ați vrea să schimbați în viitorul Consiliul Local Carei?
Leitner Robert: – Nu cred că ar trebui să schimb ceva în Consiliul Local. Fiecare dintre noi, consilierii, este diferit ca om, ca temperament, ca gândire şi asta aşa este ok. Ceea ce mi-aş dori ar fi mai multă înţelegere sau aş putea spune şi mai mult compromis. Important este oraşul şi cetăţenii acestuia.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Leitner Robert: – Avem acest drep de a vota, prin care ne putem exprima părerea, aşa că vă invit să vă prezentaţi la vot în 5 iunie. Prezenţa dumneavoastră este importantă şi, dacă credeţi că realizările din ultimii opt ani sunt benefice oraşului, vă cer încrederea şi pentru următorii patru ani. Votaţi Eugen Kovacs la Primăria Carei! Votaţi echipa de candidaţi ai UDMR la Consiliul Local Carei!
A consemnat Szasz Lorand