Interviu cu Fazakas Zoltan, candidat al UDMR pentru un nou mandat în Consiliul Local Carei

fazakas zoltan
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Fazakas Zoltan: – Mă numesc Fazakas Zoltan, sunt locuitorul acestui oraş de când m-am născut, împreună cu familia mea, cu care conducem o societate comercială.
Reporter: – Când ați intrat în politică și care au fost motivele care v-au determinat?
Fazakas Zoltan: – De patru ani sunt membru al Consiliului Local Carei. Acelaşi lucru pot să-l spun ca şi în urmă cu patru ani, că nu am avut şi nu am ambiţii politice, doar aş dori ca fiecare locuitor din acest oraş să se simtă acasă în Carei. Motivul este că vreau să fac şi eu ceva important pentru oraşul nostru.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți din nou consilier local?
Fazakas Zoltan: – Eu nu sunt omul cuvintelor, politica mea este să faci ceva pentru a fi mai bine. Ca pioritate aş aminti concret, în primul rând, atragerea mai multor medici de specialitate la spital, chiar şi cu oferirea de locuinţe de serviciu, precum şi rezolvarea problemei parcărilor din centrul oraşului.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Fazakas Zoltan: – Dragi careieni, vă rog să vizualizaţi tot ce s-a schimbat spre binele oraşului în ultimii ani şi să observaţi munca investită atât fizic cât şi moral. Votaţi în aşa fel încât şi nepoţii noştri să se bucure de un Carei paşnic şi european!

A consemnat Szasz Lorand