Interviu cu Bujor Păuşan, candidat al ALDE pentru un nou mandat în Consiliul Local Carei

bujor pausan
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Bujor Păuşan: – Mă numesc Păuşan Marcel Bujor, am 47 de ani, sunt licenţiat în ştiinţe jurudice al Universităţii de Vest Vasile Goldiş Arad. Sunt întreprinzător din anul 1994 şi îmi desfăşor activitatea la cele două firme pe care le deţin.
Reporter: – Când ați intrat în politică și care au fost motivele care v-au determinat?
Bujor Păuşan: – Cu politica am simpatizat tot timpul. La început, m-am implicat în campania electorală a domnului Valentin Macec din 2008. De atunci sunt liberal activ. În 2012, am fost ales să-i reprezint pe careieni în Consiliul Local. În 2014, când s-a înfiinţat PLR, am devenit fondator al filialei din Carei a partidului, alături de domnul Valentin Macec şi de domnul preşedinte Pinter Jozsef. Doctrina mea fiind liberală, am rămas alături de adevăraţii liberali.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți din nou consilier local?
Bujor Păuşan: – Principalele domenii pe care mă voi axa vor fi sănătatea şi tineretul. La Spitalul din Carei aş dori înfiinţarea unei Camere de Primiri Urgenţe. Astfel, locuitorii din Carei şi cei din zona înconjurătoare nu vor mai trebui transportaţi la Spitalul Judeţean în cazul în care viaţa le este pusă în pericol, situaţii în care fiecare minut contează foarte mult. De asemenea, aş dori să atragem personal medical calificat, căruia să-i punem la dispoziţie locuinţe de serviciu. Voi acţiona în continuare pentru o administraţie transparentă, în care banii publici sunt bine gospodăriţi, pentru sprijinirea tinerilor prin oferirea unor condiţii moderne de învăţământ, crearea unor noi locuri de muncă prin atragerea investitorilor şi asigurarea de locuinţe în cartierul Tineretului.
Reporter: – Ce ați vrea să schimbați în viitorul Consiliul Local Carei?
Bujor Păuşan: – Nu aş modifica prea multe. În schimb, aş dori o colaborare mai bună între consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte, o atenţie sporită acordată careienilor şi nevoilor acestora, fără conflicte şi cu foarte multă muncă în echipă.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Bujor Păuşan: – În primul rând, le cer careienilor să iasă la vot în data de 5 iunie pentru a-şi exercita un drept garantat de Constituţie. Stimaţi careieni, aveţi încredere în echipa de candidaţi ai ALDE la Consiliul Local! Aveţi încredere în Pinter Jozsef, candidatul ALDE la Primăria Carei! Votaţi ALDE! Votaţi poziţia 1 pe buletinul de vot!
A consemnat Szasz Lorand