În perioada 26-29 mai a avut loc Grad Prix Praga, competiție la care s-au înscris 485 de sportivi din 19 țări, reprezentând cluburi si loturi naționale. Clubul Elevilor Tapo Carei a participat cu Szilagyi Paul și Chiuhan Alexandra. Cotat favoritul 2 al competitiei, sportivul din Carei a obtinut locul 1 atât la echipe cât și la proba de simplu. Antrenorul Mircea Podoba mulțumește sponsorilor pentru ajutorul financiar acordat.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut la Zalău Finala Campionatului Național juniori 4 unde a participat echipa Clubul Copiilor -TAPO Carei cu o echipă de fete și una de băieți. Echipa de fete, formată din Reitler Eliza, Rad Ayana și Comiati Alexandra s-a clasat pe locul 6, iar echipa de băieți formată din Costea Răzvan, Vaipan Alexandru si Knecht Barnabás s-a calificat din grupe în primele 16 unde a obținut locul 15 în final.
Tot la Zalău a avut loc Cupa 1 IUNIE în zilele de 29-30 mai, competiție destinată copiilor de 7-8 ani și 9-10 ani. La categoria 7-8 ani, sportiva Comiati Alexandra a obținut locul 2, iar sportivul Vaipan Alexandru locul 3. La categoria 9-10 ani, Reitler Eliza și Rad Ayana au părăsit competiția în sferturile de finală.