În data de 30.05.2016, la ora 08.45, polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină la un eveniment produs pe podul din apropierea localității Moftinu Mic. Accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare pe podul de peste Crasna dintre Moftin şi Păulian. Un tânăr din Bihor a fost rănit uşor în urma coliziunii, informează IPJ Satu Mare.

girofar
La fața locului, polițiștii au stabilit că o conducătoare auto, de 38 de ani, din comuna Decebal, județul Satu Mare, circulând cu un autoturism pe DN 19 dinspre Carei spre Satu Mare, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, pe un sector de drum unde este interzisă efectuarea unei astfel de manevre, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un tânăr de 24 de ani din Valea lui Mihai.
În urma impactului a rezultat, pe lângă avarierea autoturismelor, și rănirea ușoară a tânărului bihorean, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.