Apropierea alegerilor din 5 iunie 2016 provoacă umorul careienilor. Ca o replică la promisiunile unor candidaţi la Primărie, care încearcă să aburească electoratul cu tot felul de machete frumos colorate şi cu promisiuni de-a dreptul fantastice, careianul Romeo Varga a postat pe Facebook un text umoristic, în care expune un program electoral extrem de bogat în promisiuni. Din păcate, Romeo Varga nu candidează la funcţia de primar al municipiului Carei. Însă nu este exclus ca pe viitor să o facă totuşi.

varga romeo
“Dragi cetățeni al Careiului. -Dacă m-ati fi votat pe mine, doar din păcate eu nu candidez la primarie. -As fi construit un cartier, pe 200 de hectare teren intravilan. -Prelungeam blocurile turn cu minim 20 de etaje. -Construiam sensuri giratorii suspendate. -Asfaltam toate drumurile, trotuarele, scări de bloc, acoperișuri etc. -Construirea celui mai mare Mall din estul europei,cu magazine bineînțeles… Zara, Pull&Bear, Stradivarius, Berska……mai puțin H&m, căci doar avem în Satu Mare. Fast food precum Mc Donald’s , KFC, Take away etc. -Strand cu bazine olimpice acoperite. -12 stații de metrou, 26 de tranvai cu călătorii gratuite cetățenilor careieni. -Legalizarea fumatului în spații publice. -Aeroport în apropierea orașului. -Reconstruirea fabricilor de zahar, lapte, tutun, Unio, cânepă, filatura etc. -Universității cu renume, precum Oxford, Cambridge etc. -Spitale mai ceva dotate ca în Star Trek. Probabil pe viitor am sa mă decid să candidez”, se arată în mesajul postat de Romeo Varga pe Facebook.
Dacă ar candida cu un asemenea program electoral şi, printr-o minune, ar câştiga, iar apoi ar realiza doar 10% din aceste promisiuni, Romeo Varga ar rămâne în istoria Careiului. Spre norocul actualilor candidaţi la funcţia de primar al Careiului, Romeo Varga nu s-a înscris în cursa electorală.