Interviu cu Simona Deac Creţu, candidat al PSD la Consiliul Local Carei

simona deac cretu1
Reporter: – Vă rog să vă faceţi o scurtă prezentare.
Simona Deac Creţu: – Sunt născută în Carei, la data de 1 iunie 1972. Îmi desfăşor activitatea în cadrul Spitalului Municipal Carei ca asistent medical, sunt licenţiată în Psihologie-Sociologie şi am un master în Management Sanitar, Medicină Socială şi Comunitară.
Reporter: – Când aţi intrat în politică şi care au fost motivele care v-au determinat?
Simona Deac Creţu: – M-am hotărât să intru în viaţa politică în anul 1998, la invitaţia liderului social democraţilor la aceea vreme, domnul inginer Dejeu Lucian, care ulterior a devenit şi mentorul meu. Am fost un membru activ în cadrul organizaţiei de tineret, ocupând funcţia de vicepreşedinte în cadrul organizaţiei timp de două mandate. Am decis să fac politică pentru simplu fapt că îmi iubesc ţara şi doresc ca tinerii să rămână in România pentru a schimba viitorul ei şi pentru ca toţi cetăţenii acestei ţări să trăiască decent.
Reporter: – Ce priorităţi veţi avea dacă ajungeţi consilier local?
Simona Deac Creţu: – Pe lângă proiectele din programul PSD, pe care le voi sprijini necondiţionat în cazul în care voi ajunge consilier local, mi-am fixat şi alte câteva priorităţi personale. Priorităţile mele sunt: cetăţeanul să fie tratat cu respect, banul public să nu fie risipit după bunul plac al unora, susţinerea tuturor proiectelor sustenabile cu impact semnificativ şi cu beneficii în societate, elaborarea unor proiecte pentru sănătate şi implementarea lor, îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice aflate în dificultate prin înfiinţarea unor centre speciale de îngrijire cu asistenţă psihologică oferită, servicii de găzduire şi hrană, recuperare şi readaptare, respecitv îngrijiri personale şi medicale. De asemenea, printre priorităţile mele se numără dotarea tuturor şcolilor cu cabinete stomatologice.
Reporter: – Un mesaj către careieni referitor la alegerile locale din 5 iunie…
Simona Deac Creţu: – Dragi cetăţeni ai oraşului Carei, vă invit ca în data de 5 iunie să participaţi în număr cât mai mare la vot, să analizaţi şi, cu discernământ, să votaţi aleşii dumneavoastră, cu toata inima şi din tot sufletul, pentru ca regretele şi dezamăgirile să vă ocolească mai târziu. Nu uitaţi că ceea ce dăruim aceea şi primim.
A consemnat Szasz Lorand